sunnuntai 28. elokuuta 2011

Disco und Deckeneinsturz

Oli kyllä omituisin päivä vähään aikaan! Aamu alkoi sillä, että yltä päältä hopeassa hileessä oleva poika kosi mua. Viime vuoden abi ilmeisesti, jos mulle oikein selvis. Sen lisäksi sama ihminen strippasi koulun pihalla. Ja kellohan oli ehkä 7.40. Nein, danke. Ei kyllä meinannut mennä mun viesti ihan perille, koska se luuli että en osaa saksaa ja se vaan puhuu häistä.


Matikan tunnilla kuullaan, että musiikin luokan katto on romahtanu. Kaikki on että mitä ihmettä ja muistelee niitä eilisiä outoja ääniä. No jatkettiin tuntia sitten. Kohta kuuluu kuulutus, että koko koulu on tyhjättävä ja saatiin Schulfreita koko loppu päivä. :) Raikuvat aplodit ja tavaroiden pakkaus. Voitte kuvitella sen riemun koulun pihalla kun 1000 oppilasta on ihan fiiliksissä. Kaikki koulun katot täytyi tutkia siltä varalta, että muutkin katot romahtaa alas. Me mietittiin mikä tuuri meillä kävi kun jo torstaina meidän vikalla tunnilla sen huoneen katto piti ääntä. Se katto oli tullut meinaan jo yöllä alas.

kuva: Braunschweiger Zeitung


8A ja 9A sai pitkään vapaata, kun niidenkin luokkien katoissa oli jotain vikaa, mutta meillä muilla jatkuu koulu maanantaina. Pikkasen ehkä pelottaa, vaikka kai ne kaikki katot on nyt tutkittu. Samoin sen saman rakennusfirman muitakin rakennuksia tässä kaupungissa ilmeisesti tutkitaan. Saatetaan silti saada vapaata remonttien ym. takia. Nettisivuille kuulemma päivitetään aina. Mutta voi että siitä katosta on revitty vitsejä, se oli myös koko kaupungin puheenaihe perjantaina. Ja olihan se vakava juttu, mutta silti pakko nauraa sille.

Mikäs sen parempaa, kun +33 astetta ja vapaata. :) Päivällä katteltii hostsiskon kanssa vampyyripäiväkirjoja ja syötiin ja vaa chillattiin. Illalla käytiin myös jossain koulun juhlassa, Schulfestissä, mutta siellä ei ollu paljon mitään ihmeellistä. Bändi soitti kai myöhemmin, mut me oltiin vaan vähän aikaa. Syötiin omenapiirakkaa...

Illalla lähdin ensin Luisalle, jossa oli muitakin meidän koulusta, tosin jo abeja, ja sieltä matka jatkui discoon.  Matkassa oli pieniä mutkia, kun yhden sisko myöhästy ratikasta ja yks unohti henkkarit kotiin. No, päästiin vasta noin klo 23 sisälle, mikä oli ein bisschen doof, mutta ei se menoa haitannu. Siellä oli ilmeisesti radiokanavan, 89.0 RTL, bileet ja mm. paidaton rumpali. Tunnelma oli korkeella ja ihmisiä monta sataa. Huippuilta! :)

Oltiin Jolly Jokerissa ja tarvittiin sekä lippu että leima ja muutenkin oli aika tiukat rajat sisään, yllätyin




P.s. Discosta ei valitettavasti oo kuvia, tai mulla ei oo : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti