sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Musik

Mun on ihan pakko jakaa teidän kanssa muutama rakkausbiisi! :) En oo ite pystynyt kattomaan kaikkia näitä videoita, toivottavasti toimii. Joka toinen biisi kun ilmoittaa, että GEMA ei ole myöntänyt oikeuksia tämän katsomiseen Saksassa. Ymmärrän, etten voi kuunnella kaikkea suomalaista, mutta siinä vaiheessa kun en näe saksalaisia kappaleita Saksassa mulla menee hermo! :D

Tim Bendzko: Nur Noch Kurz Die Welt Retten 
Soi koko ajan radiossa, tätä ei voi olla rakastamatta! Tim Bendzko (ja Berliini) voitti myös Bundesvision Songcontestin torstaina.

Andreas Bourani: Nur In Meinem Kopf
Tääkin soi radiossa, mutta ennen kuin Fabian linkitti tän, en ollut koskaan edes ajatellut että tää on saksaksi...

Frida Gold: Wovon Sollen Wir Träumen

Bosse: Weit Weg
Tämä tulee Braunschweigista! Edusti just Niedersachsenia Bundesvision Songcontestissa, 3. sija :)

Ja muutama vanhempi suosikki:
Jennifer Rostock: Es Tut Wieder Weh
Ihanasti Twilight-videon kanssa... :D

Christina Stürmer: Schwarz Weiss

Cassandra Steen: Darum Leben Wir
Laulettiin kesällä jatkuvasti Singstarissa :D

Rakastan näiden pianoa. Se viritettiin ensimmäisellä viikolla kun tulin tänne ja soi yksinkertaisesti niin kauniisti. Ja kuinka hauskaa on soittaa Nenaa, Julia ja muita saksalaisia bändejä pianolla?
Nena: Irgendwie, Irgendwo, Irgendwann

Frauenarzt &Manny Marc: Disco Pogo
Olkoon kuinka alatyylinen bändi, mutta Disco Pogo on perinne! Tätä on soitettu niiiin monta kertaa Suomessa ja Saksassa. Viimeksi kuulin tän torstaiyönä, kun yritin nukkua, epäilen veljeä syylliseksi.

Voisin linkittää tähän vielä monta kappaletta sisältäen Culcha Candelaa, Julia ja muita, mutta voisin lähteä ennemmin ulos nauttimaan auringosta. Eilen +28 varjossa ja sama pitäisi olla tänäänkin. (Rusketusraidat taas kerran!)

Maanantaisen Bundesligan (tosin vain 2. liiga mutta mulle ei niin kauheesti ole väliä) kunniaksi vielä viimeinen kappale:
Eintracht Braunschweig: Zwischen Harz und Heideland



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti