keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Die letzten Tage

Vielä viimeisiä postauksia kirjottelen. :) Tässä on tapahtunut vaikka mitä taas, joten käyn läpi lyhyesti, mitä kaikkee täällä on tapahtunut. Kuvamateriaali on huonolaatuista, kun pääasiassa vikat päivät oon viettänyt ja tulen viettämään kaverien kanssa, jolloin ne kuvat on lähinnä täynnä ihmisiä. Mutta ei voi mitään, pakko pärjätä näillä kuvilla!

Estebanin hostveli oli järjestänyt Estebanille yllätyssynttärit ja infonnut kavereita facebookissa. Yhteensä meitä oli noin 13 ihmistä, ei kovin paljoa, mutta yllätys oli täydellinen! Esteban tuli hostvanhempien kanssa kotiin, talo oli koristeltu, pöytä katettu ja me hypättiin piiloista esiin ja alettiin laulamaan. Huippua!

Sunnuntaina oltiin elokuvissa, kaikki Twilight-leffat putkeen. Kuvassa meidän varustautumista leffaan. Oli hyvä päivä löhötä pehmeessä tuolissa, kun edellisiltana olin ollut koko päivän menossa ja vietettiin mun hyvästijuhlia. Mun Abschiedspartyista on hostisän kamerassa kuvia (en osaa ladata niitä tänne) ja videokameralla videoita (en osaa myöskään) ja mun kamerassa myös kuvia, mutta niistäkin kuvista löytyy vaan ihmisiä. Käskin Kiran kuvata Jokerin, mutta jostain syystä se unohtui kaikilta. Syötiin paljon, naurettiin ja tanssittiin ja oli yksinkertaisesti superilta! Leffassa istuin amerikkalaisen Sarahin, toisen vaihtarin vieressä ja oli hauskaa jutella ja vaihtaa kokemuksia. Silti en halua kuulla seuraavaan vuoteen sanaakaan Twilightista.

Rakastan Pian polkupyörää, huomatkaa viva la vida -teksti! :)


 Vanillekipfer
Zimtsterne

Oltiin maanantaina koulun jälkeen Pialla leipomassa keksejä. Meitä oli seitsemän ja puolet meistä pystyi keskittymään huonojen vitsien kertomiseen. Kuvissa näkyvien keksien lisäksi tehtiin vielä Hasselpähkinä-keksejä. Kotimatkalla kuvattiin vielä New Yorkerin -perustajan talo (Kira ja Hannah valitti, että ollaan Annikan kanssa noloja, kun seistiin keskellä tietä ja räpsittiin kuvia), mutta jostain syystä ne kuvat ei onnistunut, blogia varten kun oikeestaan kuvattiin. Toivottavasti Annika antaa mulle vielä ne paremmat kuvat, se talo on kuin kreikkalainen temppeli. :D

Äsken olin vielä viimeisellä sulkapallotunnilla ja siskon ja hostmaman kanssa Weihnachtsmarktilla. Joulumarkkinoiden avajaiset oli siis tänään, ja väkeä oli paljon! Oli kaunista ja oon nyt täysin rakastunut Weihnachtsmarktiin. Saatte lisää kuvia myöhemmin, ei onnistunut myöskään kovin hyvin pimeällä joka paikasta valoa tulviessa ja ihmisten päiden takaa kuvatessa.


Pikkuhiljaa alkaa masentaa, kun kotiinlähtö lähenee aina vaan. Pari kertaa päivässä tulee sellanen fiilis että "Yhyyy alles ist scheisse", mutta tässä on vielä vaikka mitä huikeeta edessä ystävien kanssa, ettei saisi vielä masentua. Pitää myös nauttia jokapäiväisestä luksuksesta, kuten Starbucksista tai hamstrata ripriväriä Kikosta. Muutenkin haluaisin tuoda täältä saksalaisia lehtiä, ruokaa, kirjoja, cd-levyjä, ruokaa, kynsilakkaa ja ylipäätänsä kaikkea Suomeen. Sain myös englannin opettajalta/rotilta englantilaista suklaata tänään. :) Samoin kaikki juonii jotain ympäriinsä, minkä oletan liittyvän mun läksiäislahjaan. Tänään mut käskettiin valokuvaan kavereiden kanssa, Bengt kuvas ja Robert tukki käytävän ettei kukaan pääse läpi, lopulta siellä oli sata pientä oppilasta ruuhkana käytävässä meidän valokuvauksen takia. :D  Ich hab meine Freunde so geliebt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti