lauantai 19. marraskuuta 2011

Mit meinen Freundinnen ist alles super!

Tulin moikkaamaan teitä pikaisesti, ennen kuin tän päivän synttäri- ja läksiäisjuhlinta lähtee liikkeelle. Oltiin eilisiltana syömässä Vapianossa Annikan, Kiran, Hannahin ja Lisin kanssa, ja oli tosi kiva ilta. Tavattiin ensin Annikalla, ja oli aikamoinen yllätys, kun astuin sisään ja siellä oli talo täynnä suomalaisia naisia. Annikan äitillä ja muilla Braunschweigin suomalaisilla oli tapaaminen, ja kaikki tervehti mua innoissaan ja pohti, että missä Hämeenlinna sijaitsee. Oli outoa kuulla suomea niin monen ihmisen suusta, vaikka en kauaa niiden luona viipynytkään.


Vapiano
Meiän ilta päättyi serviettiin piirtelyyn... Tarvittiin kartta, että kaikki löytää meille tänään :) 

 Schlossin joulukoristelut, rakastan noita! Piipahdettiin vielä nopeesti Vapianon jälkeen Schlossissa, ja oli hyvä kuvata kun ei ollut paljon ihmisiä siihen aikaan liikkeellä.


Olisin halunnut kuvata myös ison joulukuusen ulkoa, mutta jostain syystä siitä oli valot pois päältä. Säästetäänkö täällä vai miksi, en tiedä, meidän kaupunginosassakin on aina vaan joka toinen katulamppu päällä säästämisen takia. 

Loppuilta vietettiin Annikalla ja yhdentoista aikoihin suunnattiin kaikki kotiin ja nukkumaan, jotta jaksetaan tänään. Muuta ihmeellistä mulla ei oo nytten, oli vaan pakko laittaa noi joulukuvat. :)

3 kommenttia:

  1. Onks teillä Braunschweigissa myöskin jo joulumarketti?!

    VastaaPoista
  2. Kauppakeskus on jo koristeltu, mutta joulumarkkinat alkaa vasta 23. päivä :) Onks teillä jo?

    VastaaPoista