torstai 10. marraskuuta 2011

Primark und Ikea

Viime viikonloppuna matkustin siis Hannoveriin, pakko myöntää että ihan pelkästään shoppailua varten. Suuntana oli syyslomalla avattu Primark. Onneksi oltiin Martan kanssa ajoissa liikkeellä, koska kun tultiin neljän tunnin shoppailun jälkeen klo 15.00 ulos kaupasta, ulkona oli monta sataa metriä pitkä jono, ja portsarit ei päästäneet enää ihmisiä sisään.


 Moni on varmaan käynyt Primarkissa, ja tietää millaista siellä on, ei sitä muuten voi ymmärtää. Olin niin taivaissa ja saatiin huvittuneita katseita, kun kiljuin ja selitin tuhannen sanan minuuttinopeudella hölynpölykieltä. Vaihteeks taas muutamat ihmiset kyseli, että mistä me ollaan. Primarkissa oli neljä kerrosta, ja sama reilu jako kuin meidän New Yorkerissakin, että 3 naisille ja yksi miehille. :)


 Bongattiin mielenosoitus...

 ... ja amerikkalaisen futiksen pelaajia!

Ja kiinalaista ruokaa!

 Sunnuntaina leivottiin Annikan kanssa cup cakeja ja katottiin Sisko tahtoisin jäädä :)

 Maanantaina oltiin Katrin kanssa Ikeassa. Jäätiin ratikkapysäkillä pois ja lähdettiin suunnistamaan kohti Ikea-kylttiä. Puolen tunnin kävelyn jälkeen päästiin kyltin luo, jossa ei ollut mitään muuta kuin se kyltti. Kysyttiin neuvokkaina reitti joltain, ja lopulta yhteensä yli tunnin kävelyn jälkeen löydettiin Ikeaan. Vielä mikään ruoka ei oo maistunut näin hyvältä kuin Ikea-ruoka eksymisen ja harhailun jälkeen! Toisaalta eksyminen kuuluu vaihtarielämään, oon eksynyt tänä syksynä monesti...


Me ei saatu Ruotsin lippua, joten kysyttiin joltain papalta, että saadaanko ottaa sen lippu. Se katsoi meitä kummastuneena, mutta antoi sen ilomielin. Kameroiden kanssa ja Ruotsin lipusta ja Ikea-ruuasta innostuneena meitä luultiin varmasti ruotsalaisiksi. (On kyllä luultu jo monesti aiemminkin.)

Maanantaina kierrettiin myös kaikki Braunschweigin kaupat läpi, kun Katri oli ekaa kertaa täällä. Nyt niihin on jo tottunut, joten nykyään voi jo käydä kaupungilla ostamatta mitään. Silti on niin luksusta, että voi mennä vaikka ruokatunnilla Zaraan kuten tänään. :)

Illalla oltiin yliopistolla odottamassa Katrin kyytiä saapuvaksi, istuttiin kirjastossa ja Katri avasi ekan joululahjan iteltä itelleen. Ihmiset puhuu jo joulusta ja rakastan joulunäyteikkunoita ja odotan ensimmäisiä joulumarkkinoita, mutta silti musta tuntuu, että joulu tulee ihan liian aikasin. Mihin on taas yksi vuosi mennyt?

Viikonlopusta on tulossa taas kerran huippu, sitä odotellessa! 3000 lukukertaa mennyt rikki, kiitos teille edelleen :)
Es ist schon fast Wochenende! :) Mein Blog ist über 3000 Mal gelesen geworden, danke schön! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti