maanantai 26. syyskuuta 2011

Die Autostadt und Zirkus

Hallo pitkästä aikaa! :)

Perjantaina kaikki oli jo koulussa ihan innoissaan Jokerista ja saksan tunnilla ihmiset suunnilleen tanssi. Joker oli kuitenkin hirveä kaaos. Oltiin paikalla noin kello 20.30, ja jo siihen aikaan kadulla oli satoja ihmisiä jonottamassa sisään. (ja ambulanssi) Koko ajan tuli ihmisiä lisää ja lisää, ja sen ihmismassan mukana oli vaan pakko liikkua. Happi alkoi loppumaan ja oltiin niin tiiviisti edessä, kun väkijoukko vaan painoi kaikkia eteenpäin. Onneksi järkkäri tajusi kiivetä aidan päälle ja huutaa että "Ihmiset tukehtuu, menkää ihmeessä taaksepäin tai kukaan ei pääse sisään!" Asiaa ei auttanu se, että osa ihmisistä itki ja huusi että "Me kuollaan! Ei selviydytä tästä!" Meidän porukka hajaantui, ja päästiin Annikan kanssa melko pian (30 min) sisään, koska puhuttiin suomea ja portsarin mielestä se oli cool. Lisi oli meidän kanssa ja sai tulla mukaan, mutta muut kolme joutui jonottamaan vielä 20 minuuttia. Kun päästiin sisälle, niin koko paikka oli kuitenkin ihan tyhjä. Katu tulvii ihmisiä, mutta niitä ei päästetä sisään? Loppuillasta oli kuitenkin täyttä, ja meidän poislähtiessä jono oli edelleen kymmeniä metrejä pitkä. Koko katu oli täynnä lasia, en oo koskaan nähnyt niin paljon lasia/roskia kadulla. Tällä kertaa saksalaisten ekologisuus oli hukassa. Kamera ei ollut mukana, mutta jos olisi ollut niin luultavasti mulla ei olisi enää nyt kameraa.

Lauantaina lähdettiin hostsiskon, veljen ja veljen tyttöystävän kanssa Wolfsburgiin. Matkaa on 40 km ja koska veljellä on ajokortti niin ei muuta kuin Autobahnalle. Wolfsburgissa on 120 000 asukasta eli taas yksi mitäänsanomaton kaupunki täällä. Wolfsburgissa on kuitenkin Volkswagenin tehdas ja sen takia Autostadt. Autostadt on valtava puisto täynnä kaikkia Volkkareihin, Audeihin, Seatiin ja muihin saman tehtaan autoihin liittyviä videoita, tietokonepelejä ja tietenkin autoja (joihin pääsi sisälle!). En osaa oikein tarkemmin selittää, joten saatte tän taas kuvien muodossa.





 Tälle autolle oli kokonainen oma talo, päättelin siitä että sen täytyy olla huippuauto
Käytiin kauppaa osakkeilla
 Tulevaisuuden auto
Polkuveneitä! Hostveli ja -sisko polki, me vain istuttiin Franzin kanssa :) 

Kuka haluaa uida tehtaan vieressä, missä kulkee kaikki isot laivat?!
Ennen kotiinlähtöä käytiin vielä Outletissa


Lähdettiin noin puoli kahdeksan aikaan illalla kotiin Burger Kingin kautta, ja kotona odottikin jo Franzi, Nati ja Maren. Kaikki oli meillä yötä ja pidettiin leffailta/yö. Katsottiin Frontalknutschen, Black Swan ja LOL. Viimeisen leffan aikana ei silmät enää pysynyt auki, mutta kivaa oli! Sunnuntaina mentiin sirkukseen, sirkus oli huippu ja saatiin istua norsun selässä. Norsun iho oli karkea, karvainen ja likainen. Kukaan ei myöskään vaivautunut kertomaan mulle siitä etukäteen, joten hame päällä norsun selässä istuminen ei ole kaikkein yksinkertaisinta, mutta tarpeen vaatiessa onnistuu!

Sirkuksen sisällä oli valokuvaus kielletty, mutta ehkä tässä postauksessa on jo kuvia riittävästi...
 
Loppuhuipennus:
 Kuvassa mukana sisko :)

Toivottavasti selvisitte tästä kuvaoksennuksesta!

2 kommenttia:

  1. Hei mitäs mieltä olit Black Swanista? Ja vähä siistii tuo norsulla ratsastus! :o

    VastaaPoista
  2. Black Swan oli hyvä! Mutta paikoin ällöttävä, vedettiin Franzin kanssa peitto pään yli kun ei uskallettu kattoo :D Mutta suomenkieliset tekstitykset oli plussaa ;) Olin jo niin väsyny että olin laiska :D

    VastaaPoista